За нас

Ние от “Бългериан Комодитис” ЕООД сме способни и имаме готовност да обслужваме клиенти, които търсят висококачествени продукти с български произход. Нашата мисия е не само да съдействаме на купувачите, но и да помогнем на всеки местен производител и износител да намери правилния пазар, да се утвърди и да разшири продажбите си по целия свят. Нашата основна цел е намирането на нишови продукти и експанзиране на нови международни пазари.
“Бългериан Комодитис” ЕООД сътрудничи с опитни партньори, което гарантира висококачествени и сигурни резултати. Нашите познания, изграден имидж, дългогодишен опит, гъвкавост и вътрешни ресурси са основополагащи и дават възможност да Ви осигурим нужната подкрепаза реализиране на успех на всички етапи от първото интервю, преговори, изискванията за опаковане и етикетиране, през логистиката и всички други необходими детайли за доставката или получаването на продуктите до крайната точка. Можем да реализираме доставка еднакво добре, без значение дали тя се осъществява по суша, вода, чрез железопътен транспорт или от тяхното комбиниране. Нашият логистичен екип ще Ви разясни всички предимства или недостатъци на всеки един от начините за транспортиране, така че да имате възможност да изберете най- оптималния вариант към момента.

Сътрудничим с партньори от Северна Америка, Великобритания, Западна и Източна Европа.

ДОВЕРИЕ е мотото на “Бългериан Комодитис”  ЕООД. Силно вярваме, че доверието между клиента и доставчика е от решаващо значение, за да бъде успешен един бизнес. Ние не само градим търговско партньорство с клиентите си, а и приятелство между всички участници в процеса.